Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Ashley Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617324524566

WhatsApp : +8617324524566

Καλή τύχη και καλή έναρξη το 2022

February 24, 2022

Στις 8 Φεβρουαρίου 2022 (η όγδοη ημέρα του πρώτου σεληνιακού μήνα), Guangdong Jiesheng ηλεκτρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ που κλωτσιέται από την εργασία. Είμαστε πολύ ευτυχείς που οι υπάλληλοι επέστρεψαν στην επιχείρηση ακίνδυνα. Αυτή η ημέρα επιλέχτηκε ειδικά επειδή «8» είναι ένας ευνοϊκός αριθμός στην Κίνα, το οποίο σημαίνει «πλούσιο». Με το σύνολο της εορταστικής και ειρηνικής ατμόσφαιρας φεστιβάλ ανοίξεων, η επιχείρησή μας διοργάνωσε μια παραδοσιακή ξυπνώντας τελετή λιονταριών, και άφησε το λιοντάρι συμβολίζοντας την καλή τύχη έρχεται να γιορτάσει λάκτισμα-από την εργασία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή τύχη και καλή έναρξη το 2022  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή τύχη και καλή έναρξη το 2022  1

Οι χορευτές λιονταριών ήρθαν στα γραφεία, τα εργαστήρια παραγωγής, τις αποθήκες εμπορευμάτων, και άλλες θέσεις που λατρεύουν και την ευθυμία, που φέρνει την καλή τύχη σε κάθε γωνία της επιχείρησης, που επιθυμεί την καλή τύχη και μια καλή έναρξη στο νέο έτος. Με το δυνατό ήχο των gongs και των τυμπάνων, η τελετή χορού λιονταριών τελείωσε, και η επιχείρηση επίσημα εισήγαγε το 2022, που προσεύχεται για μια ακμάζουσα επιχείρηση στο νέο έτος. Στέλνουμε επίσης τις πιό ειλικρινείς επιθυμίες στους συνεργάτες μας για όλη την καλύτερη και καλή τύχη στο νέο έτος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή τύχη και καλή έναρξη το 2022  2

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή τύχη και καλή έναρξη το 2022  3

Μετά από να ολοκληρώσουν την τελετή χορού λιονταριών, οι υπάλληλοι λαμβάνουν ευτυχώς τους κόκκινους φακέλους από τον προϊστάμενό μας για την καλή τύχη. Το νέο έτος 2022 έχει αρχίσει, με το νέους καιρό και τους στόχους για το νέο έτος.  Σας ευχόμαστε με το παρόν έγγραφο όλο το καλύτερο της τύχης στο νέο έτος, τις καλές υγείες, και τον ακμάζοντα πλούτο.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή τύχη και καλή έναρξη το 2022  4