Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Ashley Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617324524566

WhatsApp : +8617324524566

Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd

Επαγγελματικός & & σταθερός κατασκευαστής VFD

  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Πωλητής
Μάρκες STABLECU Αριθμός Υπαλλήλων 100~200
Ετήσιες πωλήσεις 300000000-50000000 Ιδρύθηκε Έτος 2009
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Περίπου εμείς

 

Guangdong Jiesheng η ηλεκτρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009. Είναι μια έρευνα και μια ανάπτυξη επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας, παραγωγή, πωλήσεις, και υπηρεσία των βιομηχανικών προϊόντων αυτοματοποίησης.

Η έδρα της επιχείρησης είναι οργάνωση σε Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, η οποία είναι ένα ανεξάρτητο πάρκο που χτίζεται από μόνο του. Καλύπτει μια περιοχή περίπου 10 MU και έχει τους κλάδους σε Jiangsu και Shandong συγχρόνως. Η επιχείρηση έχει περισσότερους από 100 υπαλλήλους και μια ομάδα υπηρεσιών με την πλούσια εμπειρία και τις άριστες επαγγελματικές δεξιότητες.

Η επιχείρηση είναι όχι μόνο δεσμευμένη στην προώθηση και τις πωλήσεις των προϊόντων αυτοματοποίησης όπως ο μετατροπέας συχνότητας, το PLC, σερβο, να περπατήσει, ο αισθητήρας, κ.λπ., και το σχέδιο, κατασκευή, και η συντήρηση των συστημάτων αυτοματοποίησης, αυτό παρέχει επίσης τη στοχαστικό τεχνική υποστήριξη και pre-sale, την -πώληση, και τις υπηρεσίες μεταπώλησης.

Τα προϊόντα της επιχείρησής μας χρησιμοποιούνται ευρέως στα φαρμακευτικά μηχανήματα, τα συσκευάζοντας μηχανήματα, τα υφαντικά μηχανήματα, τα μηχανήματα τροφίμων, τη γραμμή παραγωγής μερών αυτοκινήτου, την αεριωθούμενη εκτύπωση ακρίβειας, τη συγκόλληση, τον ακριβή έλεγχο θέσης, το σύστημα αποκτήσεων στοιχείων, τα αυτόματα μηχανήματα γραμμών παραγωγής, εκτύπωσης και βαφής, επεξεργασία λυμάτων, εξοπλισμός κλιματισμού, μηχανήματα γυαλιού, ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ψεκασμός, που διδάσκει τον εξοπλισμό, τα καλώδια και τα καλώδια, το μετασχηματισμό εξοπλισμού εξοικονόμησης ενέργειας και άλλους σύγχρονους βιομηχανικούς τομείς.

Με βάση την επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ύπαρξης επαγγελματική, συμβαδίζοντας με τη The Times, που λειτουργούν καλόπιστα και τη μακροπρόθεσμη συνεργασία», η επιχείρηση αναπτύσσει συνεχώς επιστημονικό, λειτουργικός, πρακτικός, και τα ασφαλή βιομηχανικά συστήματα ελέγχου για τους πελάτες, αυτό είναι δεσμευμένα περιεκτικά να βελτιώσουν την ποιότητα, την αξία, και την ανταγωνιστικότητα των πελατών.

 

ΚΙΝΑ Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Αποθήκη εμπορευμάτων

ΚΙΝΑ Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Η επιχείρηση Jiesheng έχει ιδρυθεί για περισσότερο από 13 έτη. Έχει μια πιστή και υψηλού επιπέδου ομάδα συνεργασίας. Έχουμε περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας υπηρεσιών στη βιομηχανία αυτοματοποίησης, και έχουμε μια βαθιά κατανόηση των αναγκών πελατών και των τάσεων ανάπτυξης βιομηχανίας. Εστιάζουμε στη δημιουργία μιας σταθερής και αξιόπιστης κίνησης για τους πελάτες μας.

 

ΚΙΝΑ Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

1. Γρήγορη απάντηση: Οποιαδήποτε έρευνα ή ερώτηση θα απαντηθεί μέσα σε 24 ώρες.
2. Ποιότητα των προϊόντων: Μην ανησυχήστε για την ποιότητα, την ασφάλεια, και τη ζωή υπηρεσιών του προϊόντος, η επαγγελματική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής επιλέγει τους εσωτερικούς πρώτης τάξεως προμηθευτές για τις πρώτες ύλες βασισμένες στα έτη εμπειρίας, και κάθε προϊόν εξετάζεται και βαθμολογείται.
3. Επαγγελματική ομάδα: Η πρώτης τάξεως ομάδα Ε&Α μπορεί να παρέχει την τεχνική υποστήριξη υπηρεσιών, και να έχει μια πολύ ισχυρή δυνατότητα εκμάθησης για τις νέες τεχνολογίες και τα νέα υλικά έτσι ώστε τα προϊόντα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της αγοράς.
4. Προσαρμογή πελατών: Προσαρμόστε τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, από το αρχικό σχέδιο στο τελικό προϊόν, για να βοηθήσετε τους πελάτες κάθε βήμα του τρόπου.
5. Υπηρεσία μεταπωλήσεων: τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων.
6. Κατόπιν παραγγελίας παραγωγή: Εάν είναι ένα μονό κομμάτι, η μικρός-batch, ή η μεγάλη batch διαταγών παραγωγής, αυτό μπορεί να ικανοποιήσει.
7. Άλλες υπηρεσίες: δεχτείτε το cOem.

Η ομάδα μας

Γενικός διευθυντής: 1 άτομο
Αντιπρόεδρος: 3 άνθρωποι
Τμήμα παραγωγής: 150 άνθρωποι
Τμήμα πωλήσεων: 30 άνθρωποι
QC τμήμα: 10 άνθρωποι
Τμήμα Ε&Α: 20 άνθρωποι
Τμήμα διοικητικών μεριμνών (αποθήκη εμπορευμάτων): 10 άνθρωποι
Εξειδικευμένο τμήμα: 3 άνθρωποι
Αγοράζοντας τμήμα: 8 άνθρωποι
Τμήμα χρηματοδότησης: 6 άνθρωποι